jemi njË nga kompanitË më të mëdha që operojnë në tregun e jugut

klientët

Gjithëçka që ju mendoni ne e realizojmë...
Go to agna group

agna group

Agna group është një kompani e cila prodhon produkte ushqimore dhe jo vetëm. Ajo na ka besuar prodhimin e materjaleve prej letre. E falenderojmë!

Go to elka s.a

elka s.a

Elka S.A është kompania shqiptare që prodhon produkte ushqimore vendase e të huaja. Ajo na ka besuar prodhimin e kutive të kartonit. E falenderojmë!

Go to Sulltan bakllava

Sulltan bakllava

Sullta Bakllava është një prej prodhuesve të brumit në rajonin e mesëm. Kjo kompani na ka besuar prodhimin e kutive të këtyre produkteve. E falenderojmë!

Go to Max optika

Max optika

Max Optika është një prej optikave që tregëtojnë syze , nga markat më të njohura dhe nga ato më cilësoret. Ajo na ka besuar prodhim e çantave të letrës . E falenderojmë !

rreth nesh

Ju përkushtohemi ideve tuaja .
Çdo produkt është unik, ne e trajtojmë atë si të tillë.

Argjiro Group u krijua në Shkurt të vitit 2002 si një biznes i vogël që operonte në fushën e shtypshkrimeve, në Gjirokastër.Me makineri të vjetra, të vendosura në hapësirë të kufizuar, me pak klientë dhe pa asnjë përkrahje, krijuam front pune, për të ndihmuar veten dhe njerëzit përreth.Çdo ditë përpiqeshim të përvetësonim diçka më shumë, të aplikonim diçka të re, na shtohej dëshira për të ecur më shpejtë.Gradualisht puna e vogël u zmadhua, u zgjerua. U kthye, me të vërtetë, në një kompani moderne me perspektivë të qartë.

na kontaktoni