24/10/2015

Rreth nesh

makineria 1

Historiku i kompanisë


Argjiro Group u krijua në Shkurt të vitit 2002 si një biznes i vogël që operonte në fushën e shtypshkrimeve, në Gjirokastër. Me makineri të vjetra, të vendosura në hapësirë të kufizuar, me pak klientë dhe pa asnjë përkrahje, krijuam front pune, për të ndihmuar veten dhe njerëzit përreth.Çdo ditë përpiqeshim të përvetësonim diçka më shumë, të aplikonim diçka të re, na shtohej dëshira për të ecur më shpejtë. Gradualisht puna e vogël u zmadhua, u zgjerua. U kthye, me të vërtetë, në një kompani moderne me perspektivë të qartë.