01/11/2011

Shërbimet

Argjiro disponon një linjë të gjërë shërbimesh. Linjë prodhimi me makineri bashkëkohore. Garantojmë cilësi të lartë të lëndës së parë. Çdo shërbim përbëhet nga një staf i kualifikuar.

Klienti është prioriteti ynë …

 

 

desigenDesign


Që në momentin e parë të konceptimit të një produkti, mendohet dobia e tij në treg. Tregojmë kujdes në të gjitha fazat e prodhimit të çdo produkti. Aty qëndron ecuria e suksesit tonë. Ideja e klientit, projektohet nga ne dhe përshtatet posaçërisht për atë. Çdo produkt është unik dhe mban logon e klientit. Gjatë kontaktit me klientin dëgjojmë me vëmendje çdo dëshirë dhe sugjerim të tij, gjatë punës i  realizojmë ato …

2

paketim 1

 

Kuti Paketimi


Argjiro prodhon kuti me përmasa, funksione, dimensione të ndryshme. Gjatë prodhimit realizojmë çdo detaj dhe japim përfundimin e kërkuar.Kutitë me veshje alumini janë tepër të përshtatshme për produktet ushqimore. Jemi pjesë e çdo kompanie. Fantazinë tuaj e kthejmë në realitet. Ruajmë standard të lartë në: Dizenjim dhe Prodhim.

Promocion fd0141_d21b54af7b2944d882e616f6a16fddd0-mv2


Dëshironi një reklam dinjitoze, dëshironi një makinë të veshur në mënre dinjitoze? Argjiro mundëson veshjen e makinës fasadës dhe bërjen e një tabele në mënyrë të përsosur, me një çmim të lirë dhe me cilësi të lartë …

Kancelarifd0141_c0ad015893344753b6d5e2be699bb48a-mv2


Tek ne do të gjeni artikuj kancelerie të llojeve të ndryshme e të firmave më me emër si Schneider, Stadler, Maped, etj, të përshtatshëm për çdo nevojë dhe shërbim tuajin.

Shtyp digitalfd0141_7849ebeeb110469d8030d60e99f2223a-mv2


Aplikojmë teknologjinë më të përparuar bashkëkohore të printimit. Përdorim bojëra cilësore, ekologjike. Cilësi maksimale çdo kërkes eklienti zbatohet perpikmërisht,  çdo detaj për ne është shumë i rëndësishëm. Zgjedhja juaj është sfida jonë. Printojmë: Menu, Kartvizita, Fletë-palosje, Vula dixhitale dhe  jo vetëm, me cilësi, por dhe reziztente ndaj kohës.

 

 fd0141_709a115a892741599746e9016c2e0955-mv2fd0141_49a65521b24944289f9b0eaafc2c1c23-mv2

Shtypshkrime & Botime 


Pëdorim bojra cilësore dhe i përkushtohemi maksimalisht çdo pune. Kemi një operim të gjerë në të gjithë vendin . Kjo është si rezultat i cilësis, korrektësis dhe çmimit. Jemi aty ku ju dëshironi në momentin që dëshironi .Përkujdesemi për çdo produkt ashtu siç duhet.

Stampimfd0141_8575121ed8d14f50868740f36d1e14ad-mv2


Që të demonstroni seriozitet, etikë, përgjegjshmëri në punën tuaj, ne ju ofrojmë stampime në: Bluza, Kominoshe, Veshje pune, Xhupa, Kanatiere, etj.

 

fd0141_4423db1f5ac440a48018909cc5e4bcc7-mv2fd0141_245bc25007c94087a5b8df0e321bc1d9-mv2

Çanta letre


Natyra është sot një gjë shumë e rëndësishme. Mbrojta e saj është e rëndësishme gjithashtu. Argjiro mbron natyrën duke u sugjeruar të gjithë klientëve përdorimin e çantave të letrës. Ato janë cilësore dhe gjithëashtu të  padëmshme  për mjedisin . Çdo çantë ka kohën dhe përkushtimin e vet.

Argjiro, make your ideas in reality…