01/11/2011

Staffi ynë

stafi

Staffi ynë


Staffi i kompanisë përbëhet prej personeli të kualifikuar në sektorë të ndryshëm. Jemi një skuadër e palodhur. Punojmë shumë dhe me përkushtim. Bëjmë ç’është  e mundur, që cilësia të jetë sa më e lartë.